MULTIPAC™

De MultiPac™ is te plaatsen achter twee TOMRA T-9's die naast elkaar geïnstalleerd staan. Het systeem werkt volgens een modulair principe waarbij elk compartiment een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer.

MultiPac (10)

De MultiPac™ sorteert en compacteert PET-flessen en blikjes. Het systeem is daarnaast uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten. De MultiPac™ is geschikt voor de hoogste innamevolumes.

MultiPac (59)

VLOEIEND

De MultiPac™ beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee compartimenten bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac (4)

MODULAIR

De MultiPac™ is leverbaar in een veelheid aan configuraties en met maximaal 7 compartimenten. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie is uit te breiden wanneer de situatie daar op een later moment om vraagt.

MultiPac (32)

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De MultiPac™ is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de MultiPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE MULTIPAC™?