MULTIPAC™

De MultiPac™ is te plaatsen achter twee TOMRA T-9's die naast elkaar geïnstalleerd staan. Het systeem sorteert en compacteert ingenomen drankverpakkingen. Compactie is het platmaken van drankverpakkingen door ze te doorboren en de lucht eruit te persen. Hierdoor reduceren we het volume en passen er meer verpakkingen in een opslagcontainer.

Backroom MultiPac
MultiPac (10)

De MultiPac™ werkt volgens een modulair principe waarbij elke module een zelfstandig onderdeel vormt met een sorteerunit, compactor en opslagcontainer. Het systeem is uit te breiden met een SoftDrop™ of verzameltafel voor hervulbaar glas en een rollenbaan voor kratten. De MultiPac™ is geschikt voor de hoogste innamevolumes.

MultiPac (59)

VLOEIEND

De MultiPac™ beschikt over een herrouteringsfunctie. Opslagcontainers zijn hierdoor te legen zonder systeemstop wanneer twee modules bestemd zijn voor dezelfde fractie. De consument kan ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac (4)

MODULAIR

De MultiPac™ is leverbaar in een veelheid aan configuraties en met maximaal 7 modules. Het modulaire principe zorgt ervoor dat de installatie is uit te breiden wanneer de situatie daar op een later moment om vraagt.

MultiPac (32)

GEBRUIKSVRIENDELIJK

De MultiPac™ is gemakkelijk in gebruik. Het display geeft met iconen aan wat de huidige status is. Daarnaast is het systeem eenvoudig te reinigen. Ook is de MultiPac™ geoptimaliseerd voor zo min mogelijk ‘shakedowns’ van opslagcontainers.

MEER WETEN OVER DE MULTIPAC™?

Benieuwd of de MultiPac™ geschikt is voor uw organisatie? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om een afspraak in te plannen.