Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

MULTIPAC™

MultiPac™ is een zeer efficiënte backroom-oplossing, ontworpen om de uptime en gebruiksvriendelijkheid van de installatie te maximaliseren. Hierdoor kan het personeel meer tijd kan besteden aan andere belangrijke kerntaken en is de klant sneller klaar met recyclen.

MultiPac (10)

MultiPac™ accepteert en compacteert blikjes, hervulbare glazen en (kleine) PET-flessen. Daarnaast worden kratten ook geaccepteerd. De MultiPac™ sluit naadloos aan op de T-9 en is door de hoge opslagcapaciteit een ideale oplossing voor hoge innamevolumes.

flessen in tas klein

GROTE OPSLAGRUIMTE

MultiPac™ kan tot 7 compartimenten worden uitgebreid en heeft hiermee een grote opslagcapaciteit. Daarnaast hoeft de installatie niet gepauzeerd te worden tijdens het legen en kan de consument ongestoord doorgaan met recyclen.

MultiPac (10)

EFFICIËNT

Op het paneel van de MultiPac™ wordt aangegeven wat de status van de installatie is. Wanneer er onderdelen zijn die aandacht nodig hebben, wordt dit met lichten duidelijk gemaakt en weet het personeel direct wat ze moeten doen.

multipac rollenbaan klein

FLEXIBEL

De installatie is geschikt voor het innemen van alle soorten drank-verpakkingen. Het is mogelijk een rollenbaan voor kratten of flessentafel achter de installatie te plaatsen. De installatie is gemakkelijk uit te breiden.

MEER WETEN OVER DE MULTIPAC™?

Scroll To Top