Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

T-9: DE NIEUWE GENERATIE

De T-9 is onze premium emballage-automaat, voorzien van TOMRA Flow Technology™. Deze 360-gradenherkenningstechnologie zorgt voor een directe en moeiteloze herkenning van emballage.

RAZENDSNEL EN BETROUWBAAR

De snelheid is ongeremd door techniek, zonder dat fraude een kans krijgt. Maak kennis met de nieuwe standaard voor emballage-inname voor het komende decennium.

EENVOUDIGE WERKING

Touch display met grafische instructies voor het personeel en de klant. Eenvoudige reiniging dankzij het vernieuwde automaatontwerp.

T-9 emballage-automaat sphere

LEVERBAAR IN EIGEN HUISSTIJL

De automaat is leverbaar in iedere gewenste kleur, een matte of glossy afwerking en zelfs met een custom print.

KOPPELING MET TOMRA CONNECT

Door deze online software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van service, beheer en statistieken. Verras ook de klant met de interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de T-9.

T-9 OneRing

ONGEREMDE SNELHEID

Het herkenningssysteem scant verpakkingen in 360-graden op vorm en barcode zodra ze worden ingevoerd. Dankzij de verwerkingsnelheid van 1000 MB per seconde, bepaalt de consument de innamesnelheid en niet de techniek.

T-9 Reiniging

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Het ontwerp van de T-9 is gericht op efficiëntie. Klanten worden stapsgewijs door het innameproces geleid. De heldere instructies voor onderhoud zorgen er bovendien voor dat ook ongetraind personeel makkelijk met de automaat leert omgaan.

T-9 Afwijkende verpakkingen

UNIEKE HERKENNING

Dankzij de TOMRA Flow Technology™ is de automaat in staat om ingedeukte of afwijkende verpakkingen moeiteloos te herkennen. De T-9 biedt het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

GEPATENTEERDE TECHNOLOGIE

De T-9 is uitgerust met TOMRA Flow Technology™. Dit is ‘s werelds eerste 360-gradenherkenningssysteem in een emballage-automaat. De technologie staat garant voor een uitzonderlijk niveau van operationele efficiëntie en betrouwbaarheid. Samen met de TOMRA True Vision Technology™ voor kratten biedt de T-9 het hoogste niveau van nauwkeurigheid, veiligheid en gebruiksgemak.

TOMRA Flow Technology

TOMRA Flow Technology™

Naast de 360-gradenherkenning heeft deze automaat slimme anti-fraude eigenschappen. Zo biedt de technologie het hoogste niveau van precisie en veiligheid en beschermt daarmee de integriteit van het gehele recyclingsysteem. Geef fraude geen kans.

TOMRA True Vision Technology

TOMRA True Vision Technology™

Deze technologie meet en registreert kratten en bierflesjes in de krat op unieke eigenschappen, zonder dat de innamesnelheid in het geding komt. Op deze wijze wordt bijvoorbeeld een onterechte acceptatie en uitbetaling van statiegeldloze bierflesjes voorkomen.

Scroll To Top