Coca-Cola Super Tomra

Coca-Cola en C1000 verzamelen statiegeldflessen voor 3FM met ‘Super TOMRA’

Apeldoorn, 12 december 2011.  Om statiegeldflessen in te zamelen voor 3FM Serious Request, zetten Coca-Cola en C1000 de Super TOMRA in: een speciale trailer met vier emballage-automaten. Van 12 tot en met 24 december rijdt de ‘Super TOMRA’ door Nederland om aandacht te genereren voor de statiegeldactie en zodoende zoveel mogelijk lege flessen op te halen.Consumenten kunnen al hun lege statiegeldflessen direct doneren door ze in te leveren via de ingebouwde automaten. Gedurende deze periode staat er tevens bij alle C1000 winkels een speciaal donatiepunt voor de statiegeldbonnen. De opbrengt van de actie gaat geheel naar 3FM Serious Request.

De trailer is beter bekend onder de naam ‘ECO-Squad’, en is geproduceerd door TOMRA; leverancier van emballage-automaten. Vorige maand werd de trailer al ingezet door het ROC en Da Vinci College in Leiden, met hetzelfde doel: studenten en scholieren konden hun drankverpakkingen inleveren en de opbrengst hiervan ging naar het Serious Request-project van 3FM.

Romy te Kloese

De auteur van dit artikel, Romy te Kloese, is sinds 2011 werkzaam bij TOMRA. Romy is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.