ORWAK 5030 AFVALPERS

Met de Orwak 5030 afvalpers is het mogelijk om afvalmateriaal direct in een afvalzak te compacteren. Dit kan omdat de afvalzak om een open stalen vat wordt aangebracht. De Orwak 5030 is een veelzijdige en compacte pers die een volumereductie van 10:1 biedt. De pers is bovendien gebruiksvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

VEELZIJDIG IN GEBRUIK

Het ontwerp van de afvalpers is veelzijdig en de plastic afvalzak kan gebruikt worden voor de meeste typen afval, ondanks de hoge perskracht.

HOGE VOLUMEREDUCTIE

De Orwak 5030 neemt een klein vloeroppervlak in beslag, maar biedt desondanks een volumereductie tot 10:1.

Orwak 5030 afvalpers

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Het is eenvoudig om afvalmateriaal in de pers te werpen door de open bovenzijde. Daarnaast zorgt de ingebouwde heffunctie ervoor dat afvalzakken gemakkelijk te wisselen zijn.

HYGIËNISCHE WERKING

Een stevige en goed afgesloten afvalzak voorkomt lekkage en geurtjes. De pers is bovendien ontworpen voor eenvoudige reiniging.

Orwak 5030 in gebruik

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een afvalpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de Orwak 5030 inneemt, blijft er meer ruimte over.

Restafval voor een afvalpers

BETERE HYGIËNE

 Met de Orwak 5030 verwerkt u afval op een hygiënische wijze. Het afvalmateriaal bevindt zich in een afvalzak en de machine die u gebruikt blijft daarom ook schoon. Dit draagt bij aan een schone, aangename werkomgeving. 

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Meer compacteren betekent minder ritten van de afvalinzamelaar. Minder transport resulteert in lagere transportkosten en een reductie in CO2-emissie. Daarom is de Orwak 5030 een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE AFVALSOORTEN

Papier

Papieren zakken

Plastic folie

Krimpfolie & plastic zakken

Metalen blikken

Voedsel- en verfblikken

Halfdroog afval

Zakken restafval

MEER WETEN OVER DE ORWAK 5030?