Skip to content
Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

TOM AFVALPERS

De persende afvalbak TOM bespaart tijd, ruimte en geld. Hij kan zeven keer meer afval aan dan een gewone afvalbak en met zijn ‘hands-free’-werking houdt TOM de omgeving opgeruimd en hygiënisch.

KLEP OPENT AUTOMATISCH

De klep gaat automatisch open zodat klanten hun handen vrijhouden. Hij kan ook worden geprogrammeerd om open te blijven staan bij piekmomenten.

INGEBOUWDE STATUSINDICATOR

Door de ingebouwde statusindicator van TOM weet u altijd wat de stand van zaken is. Zo krijgt u een melding wanneer de afvalzak in de TOM vol zit.

TOM afvalpers bedrukt

GERUISLOZE WERKING

De TOM valt op, maar niet door het geluid. Het geluidsniveau van deze afvalpers bedraagt maximaal 51 decibel.

MAKKELIJK TE PERSONALISEREN

TOM heeft een duurzame grijze afwerking. Maar als u hem de kleuren en het ontwerp van uw huisstijl wilt geven, is hij makkelijk te personaliseren.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

TIJDBESPARING

Door het inzetten van een TOM afvalpers hoeft de afvalbak tot zeven keer minder vaak geleegd te worden. Hoe minder tijd er besteed hoeft te worden aan de verwerking van afval, hoe meer tijd er overblijft voor de belangrijkere taken binnen de organisatie.

TOM afvalpers installatie

BETERE HYGIËNE

TOM draagt bij aan een schone, nette en aantrekkelijke omgeving. De pers heeft een ingebouwde bewegingssensor waardoor de klep automatisch opengaat wanneer er iemand aankomt. Zo houden klanten hun handen vrij en schoon. De klep kan ook open blijven bij drukte.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Meer samenpersen betekent minder ritten van de afvalinzamelaar. Minder transport resulteert in lagere transportkosten en een reductie in CO2-emissie. Om die reden is de TOM afvalpers een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE AFVALSOORTEN

Droog/semi-droog afval

Plastic tassen
Verpakkingsmateriaal

Café- & restaurantafval

Bekers en bordjes
Servetten

Scroll To Top