TOM AFVALPERS

De persende afvalbak TOM bespaart tijd, ruimte en geld. Hij kan zeven keer meer afval aan dan een gewone afvalbak en met zijn ‘hands-free’-werking zorgt de TOM voor een opgeruimde en hygiënische omgeving.

KLEP OPENT AUTOMATISCH

De klep gaat automatisch open zodat klanten hun handen vrijhouden. Hij kan ook geprogrammeerd worden om open te blijven staan bij piekmomenten.

INGEBOUWDE STATUSINDICATOR

Door de statusindicator weet u altijd wat de stand van zaken is. Zo krijgt u bijvoorbeeld een melding wanneer de afvalzak vol zit.

TOM afvalpers bedrukt

GERUISLOZE WERKING

De TOM valt op, maar niet door het geluid. Het geluidsniveau van deze afvalpers bedraagt maximaal 51 decibel.

MAKKELIJK TE PERSONALISEREN

TOM heeft standaard een duurzame grijze afwerking. Als u hem het ontwerp van uw huisstijl wilt geven, is hij makkelijk te personaliseren.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

TIJDBESPARING

Door het inzetten van een TOM afvalpers hoeft de afvalbak tot zeven keer minder geleegd te worden. Hoe minder tijd er besteed hoeft te worden aan de verwerking van afval, hoe meer tijd er overblijft voor belangrijkere taken binnen de organisatie.

TOM afvalpers installatie

BETERE HYGIËNE

TOM draagt bij aan een schone en aantrekkelijke omgeving. De pers heeft een ingebouwde bewegingssensor waardoor de klep automatisch opengaat wanneer er iemand aankomt. De klep kan ook open blijven bij drukte.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Meer compacteren betekent minder ritten van de afvalinzamelaar. Minder transport resulteert in lagere transportkosten en een reductie in CO2-emissie. Om die reden is de TOM afvalpers een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE AFVALSOORTEN

Droog/semi-droog afval

Plastic tassen
Verpakkingsmateriaal

Café- & restaurantafval

Bekers en bordjes
Servetten