ORWAK 5070 BALENPERS

De Orwak 5070 is een meerkamerpers die het mogelijk maakt om verschillende soorten afvalmateriaal te sorteren en compacteren in één machine. Indien gewenst kan de pers met meerdere perskamers worden uitgebreid. De pers is erg gebruiksvriendelijk omdat dit een 'bovenlader' betreft.

MEERKAMER-OPLOSSING

De meerkamer-oplossing van de Orwak 5070 zorgt ervoor dat er verschillende soorten materialen gesorteerd en gecompacteerd kunnen worden in één pers.

EFFICIËNTE WERKING

Terwijl de ene perskamer aan het compacteren is, kan de andere kamer al gevuld worden met ander materiaal. Er hoeft dus niet op de pers gewacht te worden.

Orwak Multi 5070 pers

UITBREIDBAAR SYSTEEM

Het is mogelijk om op een later moment extra perskamers toe te voegen. Wanneer de onderneming groeit, laat u het afvalverwerkingssysteem gewoon meegroeien.

INCLUSIEF BALENTROLLEY

De Orwak 5070 wordt met een balentrolley geleverd. Hierdoor kunnen de balen eenvoudig intern getransporteerd worden.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte in dan stapels los afval en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de pers inneemt, blijft er meer ruimte over.

Karton Orwak

KOSTENBESPARING

De Orwak 5070 zorgt niet alleen voor verlaging van de afval- en transportkosten, maar genereert ook een nieuwe bron van inkomsten. Karton, papier, plastic en metalen leveren direct geld op, als deze gecompacteerd aan de recycler worden aangeboden.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren, waardoor de benodigde CO2-uitstoot daalt. Om die reden zijn de Orwak afval- en balenpersen een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE MATERIAALSOORTEN

Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

Metalen

Staalband

 

MEER WETEN OVER DE ORWAK 5070?