ORWAK 9020S BALENPERS

Stel een recyclingstation samen met de Orwak 9020S. Deze meerkamerpers maakt het mogelijk om verschillende soorten afvalmaterialen te sorteren en compacteren in één machine. Indien gewenst kan de pers met meerdere perskamers worden uitgebreid. Sorteren en compacteren wordt zo heel eenvoudig.

HOGE OPSLAGCAPACITEIT

De Orwak 9020S is een sterke pers met grote laadopeningen en ruime perskamers. Deze balenpers zorgt voor een substantiële volumevermindering.

EFFICIËNTE WERKING

Terwijl de ene perskamer aan het compacteren is, kan de andere kamer al gevuld worden met ander materiaal. Er hoeft dus niet op de pers gewacht te worden.

Orwak Multi 9020S pers

UITBREIDBAAR SYSTEEM

Het is mogelijk om op een later moment extra perskamers toe te voegen. Wanneer de onderneming groeit, laat u het afvalverwerkingssysteem gewoon meegroeien.

INGEBOUWDE VEILIGHEIDSREM

Op deze pers zit een ingebouwde veiligheidsrem. De bovenzijde van de pers kan niet verplaatst worden tenzij er met twee handen op de knoppen van de hendels wordt gedrukt.

Orwak Compact 3110 geïnstalleerd

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers het afval snel en bij de bron verwerken. Gecompacteerd materiaal neemt bovendien minder ruimte in dan stapels los afval en dankzij het geringe vloeroppervlak dat de pers inneemt, blijft er meer ruimte over.

Karton Orwak

KOSTENBESPARING

De Orwak 9020S zorgt niet alleen voor verlaging van de afval- en transportkosten, maar genereert ook een nieuwe bron van inkomsten. Karton, papier, plastic en metalen leveren direct geld op, als deze gecompacteerd aan de recycler worden aangeboden.

Orwak blaadjes

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren, waardoor de benodigde CO2-uitstoot daalt. Om die reden zijn de Orwak afval- en balenpersen een aanvulling op het MVO-beleid van iedere organisatie.

GESCHIKTE MATERIAALSOORTEN

Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
PET-flessen

Metalen

Conservenblikken
Verfblikken
Staalband

MEER WETEN OVER DE ORWAK 9020S?