ORWAK 3620 BALENPERS

De Orwak 3620 balenpers is het meest krachtige model voor grote hoeveelheden kartonnen dozen of plastic verpakkingsmateriaal. Met een perskracht van 52 ton wordt gezorgd voor een snelle en effectieve compactie.

Sterkste balenpers

Snelle werking

Intelligente functies

Orwak 3620 balenpers
Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

Metalen

Staalband

FUNCTIONALITEITEN

Sterkste balenpers

De Orwak 3620 balenpers is gemaakt voor zware toepassingen en een lange levensduur. Het laswerk is ISO-3834 gecertificeerd.

Snelle werking

De pers beschikt over autostart en een schuifdeur die na elke perscyclus vanzelf opent in slechts 2 seconden.

Innovatieve hydrauliek

Het hydraulische concept is gebaseerd op de omgekeerde techniek van het omlaag trekken van de persplaat. Dit zorgt voor persdruk tot 52 ton.

Intelligente functies

De Orwak 3620 beschikt onder meer over continue systeemmonitoring, een keuzeschakelaar voor plastic en een baalindicator

Orwak installatie

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers verpakkingsmateriaal vlug en bij de bron verwerken. Samengeperst materiaal neemt bovendien minder opslagruimte in beslag.

Orwak materiaal karton

KOSTENBESPARING

De Orwak 3620 zorgt voor verlaging van afval- en transportkosten. Materialen zoals karton en plastic leveren bovendien geld op wanneer ze gecompacteerd naar de recycler gaan.

Orwak mileuwinst

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren. Om die reden is de Orwak 3620 een aanvulling op elk MVO-beleid.

PROBEER DE ORWAK 3620 BALENPERS OP UW LOCATIE

Benieuwd of een Orwak pers voor u een uitkomst biedt? Vraag dan onze gratis proefplaatsing aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om de installatie te verzorgen.