ORWAK 3820 BALENPERS

De Orwak 3820 balenpers is voorzien van een brede invoeropening om grote verpakkingsmaterialen te verwerken. Kartonnen dozen tot 1.500 millimeter breed kunnen zonder probleem door de opening van deze pers en worden vervolgens verwerkt tot goed hanteerbare balen.

Brede invoeropening

Snelle werking

Intelligente functies

Orwak 3820 balenpers
Papier

Karton
Snippers
Papieren zakken

Plastic

Krimpfolie
Plastic zakken
Plastic bindmateriaal

FUNCTIONALITEITEN

Voor zware toepassingen

De Orwak 3820 balenpers is gemaakt voor zware toepassingen en een lange levensduur. Het laswerk is ISO-3834 gecertificeerd.

Snelle werking

De Orwak 3820 heeft een cyclustijd van 24 seconden. De schuifdeur opent vanzelf in 2 slechts seconden.

Innovatieve hydrauliek

Het hydraulische concept is gebaseerd op de omgekeerde techniek van het omlaag trekken van de persplaat. Dit zorgt voor persdruk tot 26 ton.

Intelligente functies

De Orwak 3820 beschikt onder meer over continue systeemmonitoring, een keuzeschakelaar voor plastic en een baalindicator.

Orwak installatie

MEER TIJD EN RUIMTE

Met een balenpers kunnen medewerkers verpakkingsmateriaal vlug en bij de bron verwerken. Samengeperst materiaal neemt bovendien minder opslagruimte in beslag.

Orwak materiaal karton

KOSTENBESPARING

De Orwak 3820 zorgt voor verlaging van afval- en transportkosten. Materialen zoals karton en plastic leveren bovendien geld op wanneer ze gecompacteerd naar de recycler gaan.

Orwak mileuwinst

MILIEUWINST

Gecompacteerd verpakkingsafval kan goed gerecycled worden en er is minder transport nodig om het af te voeren. Om die reden is de Orwak 3820 een aanvulling op elk MVO-beleid.

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN

De Orwak persen hebben onze klanten al veel opgeleverd. Lees hier wat zij erover zeggen.

HMSHost logo

Medewerkers hoeven alleen de klep dicht te doen en de pers doet de rest. Makkelijker kan het niet.

MAINFREIGHT NEDERLAND
Patrick Goossens, Supervisor Logistics

PROBEER DE ORWAK 3820 BALENPERS OP UW LOCATIE

Benieuwd of een Orwak pers voor u een uitkomst biedt? Vraag dan onze gratis proefplaatsing aan. Eén van onze adviseurs neemt zo snel mogelijk contact op om de installatie te verzorgen.