Rene Hissink

TOMRA Systems op de lijst Beste Werkgevers van Nederland 2012

Apeldoorn, 13 april 2012. TOMRA is één van de beste werkgevers van Nederland. De organisatie behaalde de achtste plaats op de lijst Beste Werkgevers 2012, die is samengesteld op basis van onderzoek van het Great Place to Work® instituut.

TOMRA is onder meer bekend van de flessenautomaten voor het inleveren van lege flessen en kratten, die dagelijks worden gebruikt door tienduizenden klanten van alle supermarktorganisaties in Nederland. “Wij zijn trots op het bereikte resultaat. De prijs toont aan dat de richting van onze managementstijl gewaardeerd wordt. Wij geloven dat je mensen moet behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden en dat je ze mee moet laten beslissen over het te voeren beleid”, aldus operationeel directeur René Hissink.

Great Place to Work® onderzoekt de mate van vertrouwen, de trots en het werkplezier binnen organisaties. De lijst Beste Werkgevers wordt bepaald op basis van positieve antwoorden door medewerkers van de organisatie op een vragenlijst en op basis van een evaluatie van het werkgeversbeleid.

Erik van Riet, directeur Great Place To Work® Nederland: “De organisaties die op de lijst van Beste Werkgevers staan hebben organisatieculturen ontwikkeld die als voorbeeld gelden voor organisaties in heel Nederland. Dag in dag uit bieden ze hun werknemers een werkkring waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Alle organisaties die de lijst gehaald hebben mogen enorm trots zijn op dit bijzondere resultaat.”

Romy te Kloese

De auteur van dit artikel, Romy te Kloese, is sinds 2011 werkzaam bij TOMRA. Romy is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.