Manager Inkoop en Logistiek | HBO | Western & Southern Europe

De vacature

Het betreft een nieuwe functie binnen ons bedrijf vanwege de enorme groei die wij doormaken.

Als manager Inkoop en Logistiek ben je verantwoordelijk voor de juiste afstemming van de supply chain op de behoeftes van TOMRA. Je zorgt samen met jouw team voor het inrichten van het leveranciersnetwerk en het inkopen van alle grondstoffen, materialen, gereedschappen, deelbewerkingen en uitbestedingen én alle overige in te kopen goederen en diensten. Je zorgt dat logistieke stromen geprofessionaliseerd worden en bent eindverantwoordelijk voor de verdere professionalisering van beide afdelingen. Je geeft leiding aan circa 6 FTE. In deze functie rapporteer je vooralsnog direct aan de SVP Western & Southern Europe en werkt hierbij nauw samen met onze Project & Process Manager. Je hebt korte lijnen met de beleidsmakers binnen de TOMRA groep, de Noorse moederorganisatie, haar productiebedrijf én lokale productiepartners.

De ideale Manager Inkoop en Logistiek heeft een sterke en proactieve persoonlijkheid die daadkrachtig is en kritisch kan kijken naar het huidige proces. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb je relevante ervaring in een technische productie-omgeving.

We zijn op zoek naar een betrokken eindverantwoordelijke die dit bedrijfsonderdeel verder de toekomst in kan leiden. Je hebt een analytisch oog die je nodig hebt voor de uit te zetten en op te volgen strategie. Je bent cijfermatig onderlegd, een denkende doener en nog veel meer. Jij bent die zelfstartende allround enthousiasteling die samen wil bouwen aan een schonere wereld binnen een snelgroeiende, internationale organisatie.

JIJ:

 • hebt een relevante afgeronde HBO opleiding (technische bedrijfskunde of logistiek) én ervaring in een leidinggevende rol;
 • bent in het bezit van NEVI 1 en/of NEVI 2;
 • hebt ervaring met ERP-systemen en bij voorkeur met IFS;
 • hebt bij voorkeur kennis van de internationale inkoopmarkt;
 • bent organisatorisch sterk;
 • bent een echte “zelfstarter”, je signaleert, je initieert én rondt af;
 • bent een sterke communicator en weet zaken gedaan te krijgen;
 • bent analytisch;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • hebt kennis van de Duitse taal en cultuur. Dat zou perfect zijn! 

WIJ:

 • zijn een informele organisatie met een ontspannen sfeer, waar wij fijn samenwerken en waar je jezelf kunt zijn;
 • hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijk is;
 • stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen;
 • slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over;
 • bieden uitzicht op vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

Ben jij degene die we zoeken? Dan maken we graag kennis met je. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over TOMRA

Aangenaam! Wij zijn TOMRA, een beursgenoteerde en van oorsprong Noorse onderneming. We zijn marktleider op het gebied van emballage-automaten: de machines waar jij je lege drankverpakkingen inlevert in ruil voor statiegeld. Onze missie is het vernieuwen van de manier waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame, circulaire samenleving.

4.600 werknemers wereldwijd
100+ werknemers in Nederland
Vestigingen wereldwijd
Kantoor in Apeldoorn

Ons kantoor in Apeldoorn levert niet alleen statiegeldautomaten aan de Nederlandse markt. We vervullen bovendien de functie van regio hoofdkantoor. Wij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Aangezien er internationaal steeds meer maatregelen worden genomen om plastic afval in het milieu tegen te gaan, hebben wij een forse groeipotentie.

Dit worden je collega's

Foodtruck
TOMRA Cafe
TOMRA Apeldoorn hal
Voetbaltafel
Dakterras
MicrosoftTeams-image (21)

Waarom werken bij TOMRA?

Jeffrey van Essen

Jeffrey van Essen

Installation Technician

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

Jeffrey van Essen

Romy te Kloese

VP Marketing & Communication

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

Francisco Perez

Francisco Perez

Manager Product Experts

TOMRA staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

Francisco Perez

Is deze baan toch niks voor jou?

Bekijk onze andere vacatures

Controller | HBO (+) | Western & Southern Europe

Het betreft een aanvulling binnen ons bedrijf vanwege de enorme groei die wij doormaken. Als controller ben je verantwoordelijk voor het dagelijks toezicht op de uitvoering van alle financiële activiteiten in deze regio. Je zorgt samen met jouw team van circa 5 medewerkers voor controle-…

Vertel mij meer!

Onderhoudsmonteur (driehoek Breda / Den Bosch / Eindhoven)

Als onderhoudsmonteur ben jij verantwoordelijk voor groot reinigingsonderhoud aan de emballage-automaat en de installatie die daarachter staat. Door jouw werk zal het aantal defecten en storingen aan de automaat sterk worden verminderd. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en we zoeken daarom iemand die…

Vertel mij meer!

Servicemonteur

Als servicemonteur ben je de redder in nood van onze klanten. Je zorgt ervoor dat onderhouds- en servicewerkzaamheden met zo min mogelijk verstoringen in de winkel worden uitgevoerd. Eventuele defecten aan de emballage-automaten worden door jou zo snel mogelijk verholpen. Je bent het visitekaartje van…

Vertel mij meer!

Meer weten over wat we doen?