Zonnepanelen TOMRA

Genomineerd voor Zonnedak-award 2018

Zonnedak-award 2018 Apeldoorn

Voor het eerst organiseerde Taskforce Zonne-energie de zonnedak-award in de regio Apeldoorn. Steeds meer bedrijven en organisaties in de regio kiezen ervoor zelf energie op te wekken om zo minder CO2 uit te stoten.

Genomineerd

Elk bedrijf dat in 2018 meer dan 50 zonnepanelen geïnstalleerd had kon zich inschrijven. Maar liefst 30 bedrijven schreven zich in en ook TOMRA, leverancier van flessenautomaten, werd door een externe partij aangedragen. Van alle aangemelde daken werden er 3 bedrijven genomineerd als kanshebber en ook TOMRA was hier één van. We hebben de award niet gewonnen, maar zijn toch zeer vereerd met de nominatie.

Focus op het milieu

Met 719 zonnepanelen op het dak leveren we veel energie terug en reduceren we onze CO2-uitstoot. Naast zonnepanelen maken we door het hele pand heen gebruik van ledverlichting die automatisch aan- en uitgaat. Hiermee wordt onnodig stroomverbruik voorkomen. Daarnaast wordt er momenteel onderzocht wanneer we van het gas af kunnen. We zullen ook deze wijziging zo snel mogelijk doorvoeren om het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

 

Romy te Kloese

De auteur van dit artikel, Romy te Kloese, is sinds 2011 werkzaam bij TOMRA. Romy is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.