Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

TOMRA SERVICE

De producten van TOMRA zijn uitgerust met de meest betrouwbare technologie op de markt. Toch hebben ook onze automaten en persen onderhoud nodig. Wij beschikken daarom over een uitgebreide service-organisatie die 7 dagen per week voor onze klanten klaarstaat.

De drie onderdelen van onze service

Helpdesk

Onze helpdeskmedewerkers plannen preventief onderhoud in en staan klanten graag te woord. De helft van de storingen verhelpen zij direct. In de overige gevallen wordt een servicetechnicus ingepland.

Online

Het serviceteam kan de status van emballage-automaten monitoren, instellingen wijzigen en de database updaten. Via de software "TOMRA Connect" kunnen klanten ook zelf de automaat online benaderen.

Buitendienst

Onze buitendienst bestaat uit zo’n 30 gediplomeerde servicetechnici. Zij voeren installaties, preventief onderhoud en reparaties uit. 98% van de gemelde storingen wordt binnen 8 uur opgelost.

Maak kennis met de helpdesk

Lucienne

Helpdeskmedewerker

055 - 599 88 88

Mandy

Helpdeskmedewerker

055 - 599 88 88

Dorien

Helpdeskmedewerker

055 - 599 88 88

Benieuwd naar onze service-overeenkomsten?

TOMRA biedt verschillende overeenkomsten aan om service en onderhoud na de garantietermijn goed te regelen. U kiest de overeenkomst die het beste bij u past en u bent verzekerd van een zorgeloos gebruik van uw automaat.