fles achtergrond3

Statiegeld doneren aan Stichting Supersoof

Heemskerk, 31 oktober 2012. Bezoekers van C1000 Roemer te Heemskerk kunnen vanaf heden hun statiegeld doneren aan Supersoof. Deze stichting is vorige maand opgericht om behandeling van de neuroblastoomkanker van Sofie Ligthart (6) in Amerika financieel mogelijk te maken.

TOMRA, leverancier van de flessenautomaat, installeerde kosteloos een speciale donatieknop voor de actie. “Ik vind het een goede zaak als ondernemers zich inzetten voor goede doelen en ben daarom altijd bereid dergelijke acties te ondersteunen”, aldus operationeel directeur René Hissink. “Supermarkten die ook een statiegeldactie voor Sofie willen starten, kunnen contact met ons opnemen. De eerste vijf ontvangen ook een gratis donatieknop”. Eerder schonk het bedrijf al donatieknoppen voor de stichtingen ‘Geluk voor Puck’ en ‘Dappere Thijn’ die met succes geld inzamelden voor dezelfde intensieve behandeling in Amerika.

Stichting Supersoof

Romy te Kloese

De auteur van dit artikel, Romy te Kloese, is sinds 2011 werkzaam bij TOMRA. Romy is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.