H-11 beeldscherm

TOMRA lanceert flessenautomaat voor kleinere (gemaks)winkels

TOMRA lanceert een vrijstaande en compacte flessenautomaat: de H-11. Deze automaat is ontwikkeld voor kleine winkels met lagere innamevolumes, zoals de gemakswinkels. De automaat beschikt over een groot touchdisplay voor interactieve doeleinden.
Interne sortering en opslag

De H-11 is de juiste keuze voor winkels waar een compacte oplossing voor de terugname van beperkte volumes aan drankverpakkingen gewenst is. De automaat sorteert ingenomen drankverpakkingen automatisch in twee opslagcompartimenten: PET-flessen in het ene compartiment en glazen (bier)flesjes in het andere. De automaat is uitgerust met een SoftDropTM-container die zorgt voor een zachte landing van de glazen flesjes zodat ze hervuld kunnen worden.

Personaliseren

De H-11 beschikt over een groot touchdisplay voor onder meer promotievideo’s, spaarprogramma’s en donatiecampagnes. De campagnes zijn online in te laden wanneer de automaat verbonden is met TOMRA Connect. Door deze software ontstaat nieuwe functionaliteit op het vlak van (pro-actieve) service, promotie, beheer en statistieken. De H-11 automaat is bovendien leverbaar in iedere gewenste kleur of met een print in de huisstijl van de eigen winkelformule.

Romy te Kloese

De auteur van dit artikel, Romy te Kloese, is sinds 2011 werkzaam bij TOMRA. Romy is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie.