Customer Service Center medewerker | Apeldoorn | Tijdelijk

De vacature

Wil jij deel uitmaken van een serviceteam dat zich inzet voor een schonere wereld? TOMRA is op zoek naar een klantgerichte Customer Service Center medewerker die klanten helpt met vragen over hun emballage-automaat.

Als Customer Service Center medewerker zorg jij dat klanten zo goed en efficiënt mogelijk geholpen worden door het bieden van online assistentie, telefonische begeleiding of het inplannen van een servicetechnicus als dat nodig blijkt.

We zoeken iemand die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook klantgericht en enthousiast om bij te dragen aan onze missie om zwerfafval te verminderen en recycling te bevorderen.


Wat breng jij mee?

 

  • Teamgevoel: Je voelt je prettig in een klein en gezellig team.
  • Klantgerichtheid: Je hebt een vriendelijke en behulpzame houding richting klanten.
  • Organisatorisch vermogen: Je kunt het overzicht bewaren en snel schakelen tussen taken. Ook is het belangrijk dat je servicetechnici logisch kunt inplannen, waarbij enige geografische kennis prettig is.
  • Administratieve vaardigheden: Je bent bekwaam in administratieve taken, kunt snel leren en bent nieuwsgierig naar nieuwe softwareapplicaties. 
  • Expertise: We waarderen ervaring, vooral als het gaat om vergelijkbare functies. Kennis van zaken is daarom een pluspunt waar we naar op zoek zijn.
  • Beschikbaarheid: Je woont in de buurt van Apeldoorn en bent beschikbaar voor 32 tot 38 uur per week. Het is belangrijk dat je flexibel bent binnen de openingstijden van maandag tot en met vrijdag (van 07:00 tot 21:00). Je draait ook mee in een roulatieschema voor één dienst in het weekend (van 08:00 tot 18:00) en moet weleens werken op een feestdag. De vacature is van tijdelijke aard voor de duur van ongeveer één jaar (wegens zwangerschapsverlof).


Wat bieden wij?

 

  • Een hechte werkcultuur: Bij TOMRA werken we samen als een familie. Een informele omgeving waar je jezelf kunt zijn en gewaardeerd wordt voor wie je bent. We besteden veel aandacht aan begeleiding tijdens je indiensttreding. We hopen dat het voelt alsof je in een warm bad terechtkomt.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: We geven je de ruimte om je functie op jouw manier in te vullen, binnen onze TOMRA-cultuur. We investeren in jouw groei door middel van trainingen, cursussen en ondersteuning bij je professionele ontwikkeling.
  • Welzijn: Bij TOMRA zorgen we goed voor onze medewerkers. Van fruit op kantoor tot fitnessvergoeding, we staan ​​achter jouw welzijn en gezondheid. Op kantoor hebben we fijne werkruimtes, een uitgebreide kantine, een café en een dakterras.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat het leven druk kan zijn. Daarom bieden we flexibele werkuren en de mogelijkheid om jouw werk en privéleven in balans te houden. Een voltijdswerkweek is bij ons 38 uur. Ook geven we je ieder jaar vrij op 5 mei en een extra vrije dag als kerst, nieuwjaar, of Koningsdag in het weekend valt.
  • Teamactiviteiten: Bij TOMRA werken is niet alleen werk, het is ook plezier maken! We organiseren regelmatig personeelsuitjes, geven cadeautjes en maken zelfs bedrijfsreizen.
  • Beloningen en voordelen: Naast een competitief salaris (Salarisgroep D of E volgens de CAO Metalelektro, afhankelijk van werkervaring) bieden we een scala aan aanvullende arbeidsvoorwaarden, waaronder een dagvergoeding, overurenregeling, pensioenregeling met gunstige eigen bijdrage en bonussen.

Als je op zoek bent naar een fijne en uitdagende carrière bij een bedrijf dat zich inzet voor een duurzame toekomst, dan is TOMRA de plek voor jou. Solliciteer nu en word onderdeel van ons team dat een positieve impact heeft op de wereld om ons heen.

Maak impact bij TOMRA

TOMRA, een innovatieve en beursgenoteerde onderneming met Noorse roots, is wereldwijd marktleider op het gebied van emballage-automaten. Je kent ons waarschijnlijk van de statiegeldautomaten waar jij je lege drankverpakkingen inlevert voor statiegeld. Maar we doen zoveel meer! Onze missie? Het vernieuwen van hoe we grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Samen met onze klanten werken we elke dag aan een circulaire economie en een schonere toekomst.

Een team van 5.300 diverse collega's wereldwijd
Een team van 120+ betrokken collega's in Nederland
Hoofdkantoor in Noorwegen en vestigingen wereldwijd
Regionaal hoofdkantoor in Apeldoorn

Wat ons onderscheidt van andere multinationals, is de unieke sfeer: we behouden de warmte en samenwerking van een familiebedrijf, terwijl we werken aan wereldwijde impact. Bij TOMRA werk je niet alleen aan een carrière, maar ook aan een missie die er écht toe doet. Sluit je aan bij TOMRA en draag bij aan een duurzame toekomst!

Zo ziet werken bij TOMRA eruit

foodtruck
TOMRA feestjes
TOMRA tafelvoetbal
TOMRA tafelvoetbal
TOMRA café
TOMRA café
TOMRA dakterras
TOMRA dakterras
TOMRA productie
TOMRA productie
TOMRA receptie
TOMRA receptie

Dit zeggen collega's over TOMRA

Romy (Marketing)

Romy te Kloese
VP Marketing, Communication & Product Management

TOMRA is niet alleen een geweldige plek om te werken, maar jouw werk draagt direct bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor een schonere wereld, haar klanten én haar medewerkers.

TOMRA Service

Michel Diks
Teamleader Installation
Field Service

Bij TOMRA draait alles om kwaliteit – in onze producten én in onze service. Maar door bij TOMRA te werken, draag je ook bij aan een wereld met minder zwerfafval en meer recycling. Dat maakt mij trots.

Customer Service Center

Esther Goos-Groters
Customer Service Center
Employee

TOMRA is een warm en sociaal bedrijf waar je je echt thuis voelt. Ons hechte team werkt samen om niet alleen aan de wensen van onze klanten te voldoen, maar om deze keer op keer te overtreffen.

Is deze baan toch niks voor jou?

Bekijk onze andere vacatures

HR Manager | HBO+ | Western & Southern Europe

Wil jij meebouwen aan een duurzame toekomst binnen een snelgroeiende, internationale organisatie? Wij zijn op zoek naar een ervaren HR Manager die onze HR-strategie in Nederland, België en Portugal naar een hoger niveau tilt. Als lid van de extended board speel je een sleutelrol in…

Vertel mij meer!

Facilitair Manager | HBO | Western & Southern Europe

Wil jij bijdragen aan een optimale werkomgeving binnen een snelgroeiende, internationale organisatie? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Facilitair Manager die verantwoordelijk is voor het beheer en de optimalisatie van al onze facilitaire diensten. Je speelt een sleutelrol in het creëren van…

Vertel mij meer!

Onderhoudsmonteur | Nederland

Wil jij deel uitmaken van een serviceteam dat zich inzet voor een schonere wereld? TOMRA is op zoek naar een gedreven onderhoudsmonteur die ons helpt bij het onderhouden van onze statiegeldautomaten en de gehele systemen die daarachter geïnstalleerd staan. Als onderhoudsmonteur bij TOMRA speel je…

Vertel mij meer!

Meer weten over wat we doen?