Marketing & Communication Coordinator

De vacature

Als Marketing & Communication Coordinator bij TOMRA is nooit een dag hetzelfde. Samen met je leidinggevende ben je verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie in de regio West- en Zuid-Europa. Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in de Benelux en landen die op korte termijn een statiegeldregeling invoeren, zoals Portugal en Griekenland.

Je ondersteunt alle afdelingen met communicatievraagstukken en staat geregeld in contact met externe partijen. Een belangrijk deel van je tijd besteed je aan de daadwerkelijke ontwikkeling van communicatiemiddelen. Daarnaast verzorg je content voor zowel online- als offline-kanalen en onderhoud je de diverse sociale media. Je hebt een vlotte pen en zorgt dat alle middelen er gelikt uitzien – ervaring met het Adobe-pakket is dan ook een vereiste.

Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt en makkelijk schakelt tussen verschillende werkzaamheden. Ook bewaak je het overzicht en werk je graag zelfstandig in je eigen kantoor. Op verfrissende wijze geef jij invulling aan ons communicatiebeleid. Je hebt gevoel voor humor en vindt het naast hard werken ook belangrijk om het gezellig te hebben met je collega’s.

Jij:

 • beschikt minimaal over een mbo-diploma richting marketing en/of communicatie.
 • hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie.
 • kunt goed overweg met programma’s zoals Photoshop, Illustrator en InDesign.
 • hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
 • bent betrokken bij het milieu en draagt hier graag je steentje aan bij.
 • bent 32 tot 38 uur per week beschikbaar. 

Wij:

 • zijn een informele organisatie met een ontspannen sfeer, waar wij fijn samenwerken en waar je jezelf kunt zijn.
 • hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijk is.
 • stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
 • slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.
 • bieden uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijdse tevredenheid.

Over TOMRA

Aangenaam! Wij zijn TOMRA, een beursgenoteerde en van oorsprong Noorse onderneming. We zijn marktleider op het gebied van emballage-automaten: de machines waar jij je lege drankverpakkingen inlevert in ruil voor statiegeld. Onze missie is het vernieuwen van de manier waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken wij samen met onze klanten aan een duurzame, circulaire samenleving.

4.600 werknemers wereldwijd
100+ werknemers in Nederland
Vestigingen wereldwijd
Kantoor in Apeldoorn

Ons kantoor in Apeldoorn levert niet alleen emballage-oplossingen aan de Nederlandse markt. We vervullen bovendien de functie van regio hoofdkantoor. Wij zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de markten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Aangezien er internationaal steeds meer maatregelen worden genomen om plastic afval in het milieu tegen te gaan, hebben wij een forse groeipotentie.

Dit worden je collega's

Foodtruck
TOMRA Cafe
TOMRA Apeldoorn hal
Voetbaltafel
Dakterras
MicrosoftTeams-image (21)

Waarom werken bij TOMRA?

Jeffrey van Essen

Jeffrey van Essen

Installation Technician

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

Jeffrey van Essen

Romy te Kloese

VP Marketing & Communication

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

Francisco Perez

Francisco Perez

Manager Product Experts

TOMRA staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

Francisco Perez

Is deze baan toch niks voor jou?

Bekijk onze andere vacatures

Installatiemonteur

De uitdaging: Als installatiemonteur ben jij degene die onze klanten blij mag maken met hun nieuwe installatie. Je controleert eerst op locatie of de geadviseerde installatie gaat passen, want alles bij ons is maatwerk. Vervolgens zorg jij voor een vlekkeloze en vlotte installatie van de…

Vertel mij meer!

SolidWorks tekenaar

Vanwege de groeiende vraag in Europese landen ontstaat er steeds meer tekenwerk op onze afdeling ‘Productontwikkeling’. Dit zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar een paar (extra) technische tekenhanden voor een periode tot juni 2023. Als SolidWorks-tekenaar maak je werktekeningen voor productie en/of klanten…

Vertel mij meer!

Controller

De uitdaging: Wij zijn op zoek naar versterking voor ons Finance team dat is gevestigd op het regionale hoofdkantoor van TOMRA Collection in Apeldoorn. Vanuit Apeldoorn zijn wij verantwoordelijk voor de financiële processen van onze vestigingen in West- en Zuid-Europa. Als Controller ben je medeverantwoordelijk…

Vertel mij meer!

Meer weten over wat we doen?