Product Specialist

Aangenaam, wij zijn TOMRA. Wij produceren, verkopen, installeren en onderhouden de automaten waar jij je statiegeldflessen inlevert. Bovendien zijn we leverancier van Orwak afval- en balenpersen. Onze producten passen volledig binnen het gedachtengoed van de circulaire economie: het systeem waarin het sluiten van grondstofketens centraal staat en we samenwerken aan een duurzame samenleving. Kom jij ons team versterken?

Kantoor in Apeldoorn
Vestigingen wereldwijd
100 werknemers in Nederland

 

 

3.400 werknemers wereldwijd

VACATURE

 

 

DE UITDAGING:
Steeds meer landen zetten stappen om beter zorg te dragen voor het milieu en te werken aan een schonere wereld. Het invoeren van een statiegeldsysteem kan één van deze stappen zijn. Wij willen ervoor zorgen dat we ‘ready to go’ zijn wanneer nieuwe landen een dergelijk systeem invoeren. Daarom zoeken wij een Product Specialist.

In deze functie houd je je voornamelijk bezig met nieuwe producten en markten. Als Product Specialist is het jouw verantwoordelijkheid om alle ‘ins & outs’ van deze producten te kennen. Je analyseert, rapporteert en zorgt dat productverbeteringen worden doorgevoerd. Daarnaast zijn het beheren van trainingsmateriaal en het overdragen van kennis in een-op-een trainingen onderdelen van je werk. Het is dus van belang dat je geduldig kunt omgaan met groentjes. Komen onze automaten in een nieuwe markt te staan, dan is het aan jou om ervoor te zorgen dat lokale technici hiermee om kunnen gaan. Je vindt het dus niet erg om regelmatig naar het buitenland te reizen.

We zijn dus op zoek naar een enthousiasteling die graag alle details over technische producten weet, technische materie op een simpele manier kan uitleggen en samen wil bouwen aan een schonere wereld binnen een snelgroeiende, internationale organisatie.

JIJ:
– werkt goed in een team, maar weet ook zelfstandig je weg te vinden.
– bent organisatorisch sterk en kunt technische materie op een simpele manier uitleggen.
– kunt goed uit de voeten met techniek en hebt een streepje voor wanneer je kennis van IT hebt.
– hebt bij voorkeur een HBO werk- en denkniveau en het liefst enkele jaren ervaring als Support Engineer of een soortgelijke functie.
– vindt het leuk om regelmatig naar het buitenland te gaan om trainingen te geven en lokale technici te begeleiden bij het werken met nieuwe automaten.
– spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

WIJ:
– Zijn een informele organisatie waar je jezelf kunt zijn.
– Hebben een enthousiaste groep collega’s waar iedereen gelijk is.
– Stimuleren scholing en vinden het geweldig om jou te zien ontwikkelen.
– Zitten iedere dag samen aan tafel voor een verzorgde lunch.
– Geven je heus een ‘marktconform’ salaris en vullen dat graag aan met allerlei leuke extra’s.
– Slaan personeelsuitjes of complete bedrijfsreizen zeker niet over.


Hebben wij je interesse gewekt en denk je dat je een goede aanvulling bent op ons team? 

 

SOLLICITEER DIRECT

DIT ZEGGEN COLLEGA'S

In Nederland hebben we een team van ongeveer 100 medewerkers, waarvan velen al jaren voor TOMRA werken. Dit zeggen zij over het bedrijf.

Jeffrey van Essen

TOMRA is een ontzettend fijn en sociaal bedrijf om voor te werken. TOMRA doet er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen en deze het liefst te overtreffen.

JEFFREY VAN ESSEN
Field Service Engineer
Romy communicatie

TOMRA is niet alleen een fijn bedrijf om voor te werken, maar het werk wat je doet draagt ook daadwerkelijk bij aan een betere leefomgeving. TOMRA zet zich in voor het milieu, haar klanten en haar medewerkers.

ROMY TE KLOESE
VP Marketing & Communication
Francisco Perez

TOMRA Systems staat voor kwaliteit en service, maar het is ook een bedrijf dat zich inzet voor een beter milieu. Ik ben er trots op om al jaren voor TOMRA te werken.

FRANCISCO PEREZ
Supervisor Technology

MEER WETEN OVER WAT WE DOEN?