TOMRA CONNECT:

INTERACTIEVE VERBINDING

Het softwareportfolio TOMRA Connect brengt het “Internet of Things” naar recycling. Door emballage-automaten te koppelen aan online software ontstaat er geheel nieuwe functionaliteit op het vlak van beheer en statistieken. Maar niet alleen achter de schermen biedt de software toegevoegde waarde. Retailers kunnen op hun beurt de consument verrassen met nieuwe interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de automaat.

  • Voorkom statiegeldfraude en zorg voor een veilige uitbetaling
  • Ontvang wekelijks rapportages per e-mail
  • Creëer een marketinginstrument via promoties, couponing en donatie
  • Gepersonaliseerde rapportages en diensten voor hoofdkantoren 

DE PRODUCTGROEPEN VAN TOMRA CONNECT

man paying for purchase in wine merchant

1. CONTROLE

Voorkom fraude met statiegeld en zorg voor veilige uitbetalingen doordat de bon maar één keer gescand kan worden. Ook geschikt voor zelfscan.

TOMRA Connect Statistieken

2. RAPPORTAGES

Ontvang wekelijks rapportages per e-mail die inzicht geven in het gebruik van de automaat en de al dan niet correct uitgevoerde schoonmaaksessies.

TOMRA Connect Instore Marketing

3. MARKETING

Een nieuwe vorm van klantcontact door het inzetten van promoties, coupons en donatieprogramma’s. Het beheer van de campagnes wordt door TOMRA verzorgd.

TOMRA Connect Klantenbinding

4. MAATWERK

Personaliseer de dienstverlening door op maat gemaakte diensten toe te voegen aan het pakket. Deze optie is alleen beschikbaar voor hoofdkantoren.

TECHNISCHE VEREISTEN

TOMRA Connect is beschikbaar voor de meeste moderne automaten. Internettoegang op HTTP- en HTTPS-poorten (tcp 80 en 443) is vereist. Bestaan er twijfels over databeveiliging, privacy of een ander onderwerp? Laat het vooral weten. We helpen graag!

DATABEVEILIGING

De data in TOMRA Connect is beveiligd met behulp van standaard encryptieprotocollen tijdens verzending van de emballage-automaat naar de TOMRA Connect servers.

Wanneer er een situatie voordoet waarbij de connectie met de automaat verloren gaat, worden de gegevens van de automaat opgeslagen en verzonden wanneer de connectie is hersteld, zonder verlies van data. TOMRA Connect biedt volledige data-isolatie en een scheiding in klantaccounts.

 

EISEN VOOR BRANDBREEDTE

Voor bediening en bewaking van de automaat is een gemiddelde bandbreedte nodig (<20 Kbit/s gebaseerd op 2.500 ingeleverde items per dag). Voor de volledige benutting van de mogelijkheden van TOMRA Connect is een moderne breedbandverbinding aanbevolen. 

Werkelijke eisen voor de bandbreedte zijn afhankelijk van de hoeveelheid media-uploads, de hoeveelheid automaten die een connectie delen en de uploadfrequentie. Neem contact op met TOMRA voor hulp bij het analyseren van de vereisten voor de persoonlijke situatie.

MEER WETEN OVER TOMRA CONNECT?