Helpdesk nodig?
Bel: +31 55 599 88 88
Mail: service@tomra.nl
WhatsApp: 06 - 15 52 98 48

TOMRA CONNECT:

INTERACTIEVE VERBINDING

Het softwareportfolio TOMRA Connect brengt het “Internet of Things” naar recycling. Door emballage-automaten te koppelen aan online software ontstaat er geheel nieuwe functionaliteit op het vlak van beheer en statistieken. Maar niet alleen achter de schermen biedt de software toegevoegde waarde. Retailers kunnen op hun beurt de consument verrassen met nieuwe interactieve mogelijkheden via het beeldscherm van de automaat.

  • Ontvang real-time meldingen over de status van de automaat
  • Krijg toegang tot rapportages en statistieken
  • Creëer een marketinginstrument via promoties en donatie
  • Vergroot klantenbinding door spaarprogramma's 

DE 4 PRODUCTGROEPEN VAN TOMRA CONNECT

TOMRA Connect Controle

1. CONTROLE

 Ontvang direct meldingen en hulp bij het oplossen van storingen, houd toezicht op de status van het automatenpark en zorg voor veilige uitbetalingen.

TOMRA Connect Statistieken

2. STATISTIEKEN

 Profiteer van de rapportages, actiegerichte inzichten en gepersonaliseerde datamining-oplossingen die met TOMRA Connect worden aangeboden.

TOMRA Connect Instore Marketing

3. IN-STORE MARKETING

 Een nieuwe vorm van klantcontact door het zelf beheren en gebruiken van promoties, coupons en donaties voor één of meerdere automaten tegelijk.

TOMRA Connect Klantenbinding

4. KLANTENBINDING

 Bevorder winkelbezoeken en vergroot klantbinding door consumenten te belonen voor het recyclen via een TOMRA of eigen spaarprogramma.

TECHNISCHE VEREISTEN

TOMRA Connect is beschikbaar voor de meeste moderne automaten. Internettoegang op HTTP- en HTTPS-poorten (tcp 80 en 443) is vereist. Bestaan er twijfels over databeveiliging, privacy of een ander onderwerp? Laat het vooral weten. We helpen graag!

DATABEVEILIGING

De data in TOMRA Connect is beveiligd met behulp van standaard encryptieprotocollen tijdens verzending van de emballage-automaat naar de TOMRA Connect servers. Het TOMRA Connect webportal is alleen toegangelijk via https met SSL-encryptie.

Wanneer er een situatie voordoet waarbij de connectie met de automaat verloren gaat, worden de gegevens van de automaat opgeslagen en verzonden wanneer de connectie is hersteld, zonder verlies van data. TOMRA Connect biedt volledige data-isolatie en een scheiding in klantaccounts.

EISEN VOOR BRANDBREEDTE

Voor bediening en bewaking van de automaat is een gemiddelde bandbreedte nodig (<20 Kbit/s gebaseerd op 2.500 ingeleverde items per dag). Voor de volledige benutting van de mogelijkheden van TOMRA Connect is een moderne breedbandverbinding aanbevolen. 

Werkelijke eisen voor de bandbreedte zijn afhankelijk van de hoeveelheid media-uploads, de hoeveelheid automaten die een connectie delen en de uploadfrequentie. Neem contact op met TOMRA voor hulp bij het analyseren van de vereisten voor de persoonlijke situatie.

MEER WETEN OVER TOMRA CONNECT?